Ugrás a tartalomra

Dr. Bodroghelyi László

háziorvos

Csaknem születésem óta vagyok vízivárosi lakos, 1994 óta élek az első kerületben, és 1998 óta itt is dolgozom.

1985-ben szereztem meg az orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Ezt követően az Országos Mentőszolgálatnál kezdtem dolgozni mint mentőorvos, 1989-ben szakvizsgát tettem oxyológiából (sürgősségi orvostan).

1990-ben a Bajcsy Zs. Kórház belgyógyászatán dolgoztam, majd 1991-től az Országos Mentőszolgálat Kórházának belgyógyászatán.

A Mentőkórház színvonalas szakmai műhely volt, mely meghatározó volt számomra, az ott szerzett szakmai – baráti kapcsolatok a mai napig élnek.

1994-ben tettem szakvizsgát belgyógyászatból.

Mivel a Mentőkórház megszüntetése a kilencvenes évek végén már a levegőben lógott, 1998-tól felnőtt háziorvos lettem a Csalogány utcai rendelőben.

2001-ben háziorvosi szakvizsgát szereztem. 2004-ig a Mentőkórház teljes megszűnéséig részállásban ott is dolgoztam tovább.

2002-től 2004-ig az Egészségügyi Szolgálat orvosigazgatója, majd 2005-től főigazgatója vagyok a háziorvosi feladatok ellátása mellett.

2009-ben Egészségügyi Szakmenedzser diplomát szereztem. 

Szabadság

-

Bejegyzéseim

Figyelem! Visszaköltöztünk!

A  rendelő felújítása befejeztével visszaköltöztünk a Csalogány utcai rendelőbe! 

Továbbra is kérjük, hogy a járvány miatt lázzal, légúti tünetekkel NE jöjjenek a rendelőbe, hanem előtte telefonon jelentkezzenek a rendelő számán. 

Akit Covid gyorstesztre hívtunk be, kérjük, hogy szóljon be telefonon a megérkezéséről és a rendelőn kívül, az ajtó előtt várjon, kimegyek a mintát levenni. 

A rendelőben viseljenek maszkot. 

Aki még netán nem vett fel Covid oltást, haladéktalanul tegye meg a saját egészsége élete megóvása érdekében!

Email-en történő kapcsolattartás:

Mivel legalább napi 50 e-mail érkezik (meg ugyanennyi telefon), a feldolgozhatóság érdekében a következőket kérjük: 

Ha szokásos gyógyszert kér, írja meg, hogy a gyógyszer(ek) nevét, hány mg-os (ug-os), hány dobozzal kér. A "szokásos gyógyszereket kérem" kívánság tévedésékre vezet, ezeket nem fogjuk feldolgozni!

A nagy mennyiségű e-mail miatt kérjük, a tömör, rövid, struktúrált, lényegre törő megfogalmazást. Victor Hugo-i hosszúságú e-mail-ek olvasására nincs időnk, energiánk! 

rendelési időben a rendelői számra bejövő hívásokat felvesszük (lehet, hogy nem 2 csörgés után, mert egyéb feladat is akad) vagy visszahívjuk. A saját számomra jövő hívásokat a betegellátás zavartalansága érdekében nem veszem fel, de a rendelés után visszahívom. Figyelem! Ha rejtett számról hív, nem tudom visszahívni!

"Ha privát számról hívsz tisztelem annyira a titkaidat, hogy nem veszem fel" (facebook)   :-)