Ugrás a tartalomra

Köszöntő

Üdvözöljük a Maros Rendelő honlapján!

A Budavári Önkormányzat (Budapest I. kerület) 1997-ben hozta létre önálló Egészségügyi Szolgálatát. A kötelező egészségügyi alapellátás (felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás, védőnői szolgálat, iskolaegészségügyi szolgálat, fogászati és ügyeleti ellátás) mellett saját kezelésbe vette a Maros utca 16/b alatti Szakorvosi Rendelőintézetet is.

Ellátási területünk a fővárosi I. kerület mindenkori közigazgatási területe, de rendelkezésre állunk minden rendeléseinket felkereső betegnek, aki bizalmával megtisztel minket, a pszichiátriai szakrendelésre jelentkezők előzetes telefonos egyeztetés alapján tudják felkeresni rendelésünket.
Hivatásunk a könnyen elérhető, gyors, magas színvonalú orvosi ellátást, ennek érdekében folyamatosan újítjuk orvosi eszközparkunkat, rendeléseink egyre bővülő palettájával is.

Hírek

COVID-19

Oltáskampány

Tisztelt Betegeink! Az oltáskampány miatt a szakrendelések 2021.04.06-án kedden egész nap szünetelnek. dr. Bodroghelyi László - Főigazgató főorvos

COVID-19

Tájékoztatás a veszélyhelyzet alatti működésről

Tekintettel arra, hogy több munkatársunkat átvezényelték a Szent János kórház Covid osztályára

COVID-19

Koronavírus tájékoztatás

Tisztelt Páciensünk! Soha nem volt ennyire súlyos a koronavírus-helyzet: egész családok betegednek meg, és egyre fiatalabb, egészséges felnőttek kerülnek súlyos állapotba.

COVID-19

Covid-19 elleni védőoltásról

Mivel a jelen helyzetben jelentős plusz terhelést okoz a Covid-19 pándémia valamint a Covid ellenes védőoltás szervezése a háziorvosi praxisoknak, kérjük, hogy ne hívogassák a háziorvosokat azért,

COVID-19

Tájékoztatás otthonában való járványügyi megfigyelésről

Az otthon történő elkülönítés ajánlott időtartama jelenleg 14 nap. Ez idő alatt csak akkor hagyja el otthonát, ha esetleg egészségügyi ellátásra van szüksége. Ez utóbbi esetre vonatkozóan a 4. és 8. pontokban foglaltakat kell figyelembe venni.

Információ

Elérhetőségeink

A járványügyi vészhelyzet ideje alatt kérjük, hogy orvosaikkal lehetőség szerint ne személyesen, hanem telefonon vagy e-mailben kommunikáljanak!

Orvos kereső

Hová tartozom?

Keresse meg egyszerűen, címe megadásával az önhöz tartozó ellátó szerveket!